Åreknude støttestrømper hos kirurgen.dk

Har du åreknuder? I så fald vil det være en god investering med støttestrømper til åreknuderne.

Sådanne støttestrømper til åreknuder – eller slet og ret ”åreknude støttestrømper” – er et yderst effektivt middel til behandling af åreknuder. Du kan købe støttestrømper til åreknuder hos kirurgen.dk

Åreknude støttestrømper har en stor virkning og afhjælper således de typiske symptomer ved åreknuder.

Åreknude støttestrømerne fungerer på følgende måde: De støtter benenes pumpefunktion, således at blodet nemmere kan strømme tilbage til hjertet. Når det sker, at åreknuder opstår, er der netop tale om, at det er benenes evne til at føre blod op i kroppen og tilbage til hjertet, der bliver svækket.

Fire kategorier af støttestrømper til åreknuder

Åreknude støttestrømper inddeler man i fire kategorier. Det er i denne sammenhæng vigtigt, at man altid konsulterer sin læge eller en specialist, da vedkommende kan hjælpe dig med at få ordineret den korrekte type.

  • Kategori 1: Lettere tyk støttestrømpe til åreknuder. Yder let støtte til venerne (15-20 mmHg)
  • Kategori 2: En tyk, elastisk støttestrømpe til åreknuder. Yder god støtte til venerne (24-32 mmHg).
  • Kategori 3: Tyk gummistøttestrømpe til åreknuder. Benyttes udelukkende til svære tilfælde af åreknuder eller andre lidelser (35-45 mmHg).
  • Det forholder sig sådan, at støttestrømper fra kategori 1 og 2 er de allermest benyttede i forhold til behandling af åreknuder.

Her kan du købe støttestrømper til åreknuder

Er du i tvivl om, hvor du kan købe støttestrømper til åreknuder? Her kan du købe dem: På Apoteker, i Matas, hos bandagister og på klinikken kirurgen.dk.

Man kan opnå en god virkning ved at bruge støttestrømper til åreknuder, også uden at modtage anden behandling. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at den kompression, støttestrømperne giver, ikke fjerner åreknuder i sig selv, selv om symptomerne kan forsvinde helt. Der er med andre ord risiko for, at åreknuderne kan komme tilbage igen, hvis nu man stopper med at bruge støttestrømperne.

Fjernelse af åreknuder hos kirurgen.dk

Vil man gerne have sine åreknuder til helt at forsvinde, er man nødt til at få et kirurgisk indgreb. Et sådant indgreb kan enten være i form af mikro-kirurgisk operation eller som et nyere indgreb som radiofrekvensbehandling eller laserbehandling.

Klinikken kirurgen.dk behandler primært åreknuder ved hjælp af laserbehandling. Klinikken benytter en moderne 3. generations-laser. Denne er både hurtig og effektiv, og så er der meget begrænsede gener i forbindelse med behandlingen.

Det er altid muligt at kontakte Kirurgen.dk, hvis man ønsker mere information om fx støttestrømper til åreknuder, laserbehandling mm.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: