Blog Detail

  • Home
  • BDSM – det startede med håndjern.
BDSM

BDSM – det startede med håndjern.

Jeg blev bundet til sengen med håndjern i BDSM leg.

BDSM blev min helt store passion.Min Første oplevelse med det lidt mørke BDSM miljø! Endte op med en rød røv, og mig bundet til sengen med håndjern.

Jeg har altid gået med de tanker om at, blive brugt og ydmyget seksuelt! Så jeg besluttede mig for et møde i den lokale swingerklub, for at prøve min fantasi af med en master.

Da det heler er nyt for mig har jeg lavet en aftale, med en af klubbens mere erfarne herre. Han starter med binde mig fast til den store seng, med et par håndjern og finder en ridepisk frem.

Han starter med at straffe min røv! Den får med den lille ridepisk, først små lette slag, der bliver efterfulgt at et par hårde klap. Jeg nyder den smerte han påføre min røv, som allerede er rød.

BDSM involverer ikke altid seksuel praksis.

Præcis! BDSM-praksis involverer ikke altid sex. Det kan være ret intens og sensuelt, men det behøver ikke nødvendigvis at være et seksuelt forhold. For eksempel kan en massage være en BDSM-praksis.

Et af de største spørgsmål om BDSM-praksis er, om det er en sikker praksis, eller om det kan skade underdelen.

Alt i BDSM-slave.dating skal således udføres sikkert med samtykke fra begge. Det er vigtigt at udføre forskning og forstå praksis med at hænge. Du kan evt bruge professionelle escort piger til opgaven.

Inden legen starter er det vigtigt med Sikkerhedsord.

Det sikre ord eller? Safeword? henviser til et ord valgt af partnerne for at sikre sikkerheden ved handlingen. Dette ord tales af den underdanige, når han ønsker at afbryde praksis. Sikkerhedsordet skal overholdes frem for alt.

Men hvilket ord skal jeg bruge? Tipset er at bruge ord, der er lette at forstå. Og som ikke kan bruges i en anden kontekst eller generere nogle forkerte repræsentationer.

Hvis du f.eks. Bruger ordet? Stop? som et safeword kan det øge viljen hos dem, der dominerer. Vælg enkle ord som ‘himmel’, ‘sten’, ‘hav’. Du er velkommen til at vælge.

Gang bang dyrkes også med BDSM øjemed.