Er du klar på lækker indisk mad i København?

Det er fredag aften, og du skal ud at have lidt lækkert at spise med familien. Snakken falder på indisk mad, og du kommer i tanke om Restaurant Kashmir, som du har hørt så godt om, og som serverer dejlig indisk mad i København.

Den indiske restaurant Kashmir blev grundlagt allerede i 1982, hvilket giver den hele 35 år på bagen. Med andre ord vil det bestemt ikke være forkert at sige, at restauranten er blandt pionererne inden for indisk mad i København – ja, i Danmark.

To restauranter at vælge imellem

Kashmir har restauranter både på Østerbro og i Køge, og uanset hvilken af dem, du vælger, vil du opleve en hyggelig og autentisk atmosfære, der summer af Indien, ligesom du vil være garantereret god indisk mad krydret med et skandinavisk præg.

Indisk mad i København, når det er bedst

På Kashmir kan du altså få god indisk mad i København. Men hvilket mad, tænker du måske.

Restauranten tilbyder et kæmpe udvalg af lækre traditionelle indiske vegetarretter, tandoori-retter, butter chicken, lam i karry samt hjemmelavet kulfi-is. Og dette er blot nogle af retterne. Listen fortsætter og er for lang til at stå her.

Sådan gør du

Skal du smage lidt af Kashmirs lækre indiske mad i København, så kan du både vælge at reservere bord eller bestille takeaway. Du kan booke et bord i en af de to restauranter via restaurantens hjemmeside eller ved at ringe på telefon 35 43 43 73. Du kan altid prøve stedets lækre sammensatte menuer. Her har du mulighed for at smage mange forskellige retter fra det klassiske indiske køkken.

Så vil du have lækker indisk mad i København, kan der næppe være tvivl om, at Kashmirs hjemmebagte naanbrød, de veltillavede tandoori- og tikka-retter og den friske mango lassi til at slukke tørsten er lige det, du efterspørger.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: