Blog Detail

  • Home
  • Erotik og sexlegetøj kan krydre sexlivet op på nye måder.
Erotik

Erotik og sexlegetøj kan krydre sexlivet op på nye måder.

Når erotik i forholdet føles som en by i Rusland.

Erotik er noget der skal passes og plejes, som ethvert aspekt af jeres seksuelle forhold. Når lidenskaben og passionen for hinanden dør ud, er det på tide tage handling på det.

I vores forhold var erotik forsvundet, det føltes som en by i Rusland! Lige indtil vi fik genopdaget glæden ved brug af sexlegetøj, det reddet nærmest vores sexliv. Vi har anskaffet os lidt forskelligt, en dildo, buttplug, anal kugler, men sidst og ikke mindst en fjernbetjent vibrator.

Sidst nævnte stykke sexlegetøj giver virkelig erotik i forholdet, når min kæreste styre slaget gang. Vi har flere gange benyttet os af den fjernbetjente vibrator, når vi er en tur i supermarkedet.

Jeg kan blive så liderlig når han lige pludselig tænder den, og jeg er uvidende om hvornår det sker. Jeg kravler nærmest hen langs køledisken, for at klamre mig fast til noget.

Erotik og vibratoren i trusserne gør forskellen.

Når det er vi har haft brugt den fjernbetjente vibrator en tur i byen, er jeg våd og liderlig når vi kommer hjem. Jeg overfalder nærmest min kæreste, og beder ham kneppe mig.

Jeg vil gå til den yderlighed og sige det lille stykke sexlegetøj, har reddet vores skrantende sexliv. Var det ikke for den vibrator, lå vi sikkert stadigvæk i en kedelig missionær.

Derfor ville jeg helt klart sige til andre, der er i samme situation som os! I skal ikke være bange for, at bringe sexlegetøj ind i hverdagen. Læs hele min blog artikel her.

Sanselig kærlighed er vejen til et godt parforhold.

Det er vigtigt,  at give hinanden sanselig kærlighed, ment på den måde det ikke kun handler om sex.

Det sanselige kan være kys, kram, og andre kærtegn der ikke behøver føre til i absolut skal kneppe.

Som det sidste ville jeg gerne takker for i læser med! Vil du vide mere om det frække stykke sexlegetøj jeg beskrev, kan du finde det her.