Få en moderne behandling af dine åreknuder

Førhen har behandling af åreknuder været et noget mere omfattende indgreb, end det er i dag. Mange patienter har været under kniven, når de har skullet have fjernet deres åreknuder. Det er dog ikke nødvendigt i dag – der er nemlig en nye og smart metode, som ikke efterlader de samme slags ar, som tilfældet var førhen.

Laserbehandling af åreknuder

I dag bruger de fleste moderne behandlingssteder en laser i forbindelse med en behandling af åreknuder. På denne måde kan kirurgen fjerne åreknuden uden at skulle bruge traditionel kirurgi, hvilket efterlader ar i huden.

Der kan dog være tilfælde, hvor det ikke er muligt at behandle åreknuder med en laserbehandling. Hvis åreknuderne er særligt store eller har en bestemt udformning, kan det være nødvendigt at benytte den traditionelle teknologi.

Forud for en behandling af åreknuder vil der skulle laves en forundersøgelse, som skal klarlægge, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at benytte sig af laserteknikken, eller om det vil være bedre at bruge de traditionelle metoder.

En behandling af åreknuder med læser fungerer således, at man opløser åreknuderne ved brug af termisk energi. Det betyder, at man i virkelig fokuserer noget varme på de steder, som man ønsker at påvirke. Behandlingen kan udføres under lokalbedøvelse, og patienten vil derfor være vågen og til stede under hele forløbet.

Indgrebets art sørger for, at restitutionsperioden er markant formindsket i forhold til de traditionelle metoder. Derved kan patienterne langt hurtigt komme på fode igen og påbegynde deres almindelige hverdag.

Læs meget mere om behandling af åreknuder

Har man et ønske om at blive behandlet for sine åreknuder, kan man læse meget mere om denne smarte laserbehandling hos udbyderne af behandlingen. Det er vigtigt, at man vælger den rette behandler, hvor man får fjernet åreknuderne under kontrolleret forhold.

Læs mere her:

Behandling af åreknuder

Du kunne også være interesseret i disse artikler: