Fenskær Efterskole job – Her er et job ikke bare et trivielt job

Fenskær Efterskole jobPå Fenskær Efterskole er der ansat dygtige medarbejdere med hver deres faglige og sociale ekspertise. Fenskær Efterskole har et stort personale, som ikke bare holder af deres job, men som også gør deres bedste for, at eleverne på Fenskær Efterskole har det godt og stortrives på skolen.

At være ansat på Fenskær Efterskole indebærer, at man som ansat har et stort ansvar, og at man er yderst bevidst omkring at leve op til sit job og det ansvar, der følger med jobbet. På Fenskær Efterskole er et job derfor ikke et, man kan tage let på. På Fenskær Efterskole er jobbet af alsidig karakter – her er arbejdsdagene aldrig ens. Har man fået et job på Fenskær Efterskole, er det blandt andet forårsaget af, at man kan udvise empati. På Fenskær Efterskole indebærer jobbet kompetencerne til at kunne hjælpe, vejlede, rådgive og støtte eleverne på baggrund af deres individuelle behov. Som ansat på Fenskær Efterskole besidder man et job, hvor der stilles krav til den ansattes overblik og beslutsomhed. Idet Fenskær Efterskole er en skole for elever med særlige behov, er det væsentligt at være på forkant og særlig opmærksom på eleverne, hvrfor overblik og beslutsomhed, er nogle af de vigtigste kompetencer at være i besiddelse af som ansat på Fenskær Efterskole. Hos Fenskær Efterskole har hver elev en kontaktlærer tilknyttet, som de kan henvende sig til og bruge i forbindelse med støtte og vejledning. Derudover underviser alle kontaktlærerne i de forskellige former for undervisning, som Fenskær Efterskole tilbyder.

Kontakt Fenskær Efterskole ved interesse på et job

På Fenskær Efterskole er et job altså ikke bare et almindeligt, ordinært eller for den sags skyld kedeligt job. På Fenskrær Efterskole er et job derimod både et af de mere spændende, udfordrende og krævende af slagsen.  Har du interesse i at læse mere om, hvad det kræver og indebærer at få et job på Fenskær Efterskole job, kan du læse mere om det og efterskolen her.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: