Fenskær Efterskole i Nørre Nissum er noget specielt

Fenskær Efterskole i Nørre Nissum er en skole for unge med socialt besvær, som har haft problemer med at passe ind i det ordinære uddannelsessystem. Undervisningen er skræddersyet til den enkelte unge, idet undervisningsformen giver den enkelte muligheden for selv at sammensætte sit skoleskema.

Fenskær Efterskole i Nørre Nissum ligger på Kollegievej 5b i Nr. Nissum, 7620 Lemvig. Området er omgivet af grønne arealer samt andre uddannelsesinstitutioner heriblandt andre efterskoler. Fenskær Efterskole tilbyder gode muligheder for, at eleverne kan udforske deres kreative sider. På Fenskær Efterskole i Nørre Nissum kan man nemlig blandt andet finde mange forskellige værksteder, og skolen tilbyder i den forbindelse et væld af forskellige valgfag. Man kan roligt definere skolen som en praktisk og kreativ skole.

Hvorfor tage på Fenskær Efterskole i Nørre Nissum

Det kan klart anbefales at tage et år på efterskole. Tiden på en efterskole er noget, som man aldrig vil glemme, og det giver minder for livet. Et ophold på en efterskole tilfører rigtig meget værdi til den enkelte elev. Man udvikler sig, bliver mere moden, man lærer at tage ansvar, og man lærer hurtigt, at der skal være plads til alle. Et efterskoleophold kan derved anses som en investering for livet, hvor man har mulighed for at skabe nogle helt specielle bånd til folk, som kan varer hele livet.

Hvis du går med tanker om at komme på en efterskole, der kan udfordre dig og tilbyde en lidt anderledes undervisningsform, så kom op på Fenskær Efterskole i Nørre Nissum til informationsmøde.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: