Fenskær Efterskole på Instagram

Har du set, at Fenskær Efterskole også er på Instagram? Fenskær Efterskole har oprettet en Instagram profil, som giver alle interesserede et indblik i, hvordan det sociale miljø og fællesskab er på skolen. På Fenskær Efterskole’s Instagram kan du se fotos og videoer af, hvordan elevernes hverdag er skruet sammen og følge med i specielle arrangementer, som bliver afholdt på skolen.

Et billede siger mere end 1000 ord

På Fenskær Efterskole er der stor fokus på, at de unge kan føle sig accepteret og være en del af et socialt fællesskab. Derved er der også stor fokus på at igangsætte sociale begivenheder og fællesskabsinddragende tiltag på Fenskær Efterskole i Nørre Nissum. Dette vil du også hurtigt kunne se på de billeder, der er blevet delt på Fenskær Efterskoles Instagram, hvor det tydeligt ses, at fokus ligger på relationer, venskaber og fællesskab blandt eleverne. Som du også kan se på Fenskær Efterskoles Instagram, så er eleverne selv med til at lave en del af deres skoleskema, hvor de kreative og praktiske fag vægtes meget højt.

Er du blevet nysgerrig omkring, hvad Fenskær Efterskole er for et sted, så kan du altid følge Fenskær Efterskoles Instagram profil, hvor både de yngre og ældre elever har noget spændende at lave. På Fenskær Efterskoles Instagram kan du få et godt indblik i, hvordan det er at være elev på skolen. Se billeder fra Fenskær Efterskoles Instagram profil her.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: