Hundefoder hos Dyrelageret

Har du en hund, holder du garanteret så meget af den, at du ikke – for noget i verden – vil risikere, at der sker den noget. Du går sandsynligvis op i dens sundhed og velvære og ønsker at den kan leve et langt og rart hundeliv. Dette uanset om du har en schæfer, en fox terrier, en labrador eller noget helt fjerde.

Hunden er din bedste ven, og hvem vil have, at ens bedste ikke er veltilpas? Nej, vel.

Hundefoder skal være godt og sundt

Hvordan sikrer du så, at din hun lever godt og sundt? Det gør du først og fremmest ved at gå gode, lange ture med dem. Men hvad der er mindst lige så vigtigt for din hunds helbred, er, at den får ordentligt hundefoder. Dette kan firmaet Dyrelageret hjælpe dig med.

Firmaet ligger i Hirtshals og har en stor webshop, hvor du kan købe et hav af forskellige produkter til dyr. Og hundefoder er et område, hvor virksomheden kan opfylde dine ønsker – i hvert fald hvis du ønsker at give din hund et langt og godt liv.

Hundefoder i god kvalitet

En fordel ved Dyrelageret er, at firmaet forhandler sundt hundefoder til alle typer hunde. Firmaet fører således mærkerne Essential, Olivers, Kingsmoor, Acana, og Orijen. Alle disse mærker er kendetegnet ved at producere sundt hundefoder – foder uden indhold af korn. På hjemmesiden har du mulighed for at se hele sortimentet fra de forskellige mærker.

Det er vigtigt for firmaet, at kunden kan vælge hundefoder til hunde ud fra et bredt udvalg af kvalitetsfoder til priser, der er til at betale.

Dyrelageret: Hundefoder til rimelige priser

Produktet Kingsmoor er kendetegnet ved at være yderst rimeligt i pris. Hovedparten af det hundefoder, Kingsmoor sælger, er uden korn, og alt i alt tages der udgangspunkt i rigtig gode danske råvarer som led i produktionen.

Både produkterne Acana og Orijen stammer fra Canada. Der er, ligesom Kingsmoor, tale om hundefoder af rigtig høj kvalitet. Acana-serien er kendetegnet ved at bestå af omkring 60 % kød, og i samtlige produktvarianter er der ikke anvendt korn overhovedet, ligesom firmaet helt har holdt sig fra de allergifremkaldende kornsorter, der ellers er typiske for lignende produkter. Med Acana får hunden velsmagende foder med rigtig mange smagsvarianter og i god kvalitet.

Endelig er Orijen Dyrelagerets absolut bedste foder. Produktet består af 80 % kød og indeholder ingen korn. Orijen kan købes i forskellige smagsvarianter.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: