Lind og Risør – smuk arkitektur i høj kvalitet

Lind og RisørLind og Risør er et familiejet arkitekt- og byggefirma som har speciale i husbyggeri, nybyg og rækkehuse. Virksomheden blev grundlangt i 1980, da man havde et af de største byggekriser i Danmark. Op gennem 60’erne og 70’erne var der meget utilfredshed omkring den måde man byggede enfamiliehuse på. De to arkitekter som grundlagde virksomheden, Torben Lind og Steen Risør mente at husene var i dårlig kvalitet og var for upraktiske.

De første huse fra Lind og Risør skilte sig meget ud på forskellige områder, de var bygget i en højere teknisk materialemæssigt kvalitet end man plejede. I slutningen af 1980’erne stod Lind og Risør for en række projekter som ejer af række- og klyngehuse. Måden Lind og Risør fik deres succes på, var at de individuelt formede huse i høj kvalitet til en overkommelig pris.

Lind og Risør i dag

I dag står virksomheden stadigvæk stærkt som i dag kun ejes af familien Lind. Da Steen Risør i 2004 trådte ud af virksomheden. Lind og Risør består af i alt 250 medarbejder hvor 150 af dem er fastansatte håndværker. Derudover har Lind og Risør udvalgt nøje deres leverandører som lever op til deres høje kvalitetskrav. Lind og Risør fokuserer meget på kundens enkelte behov, og sørger for at leve op til kundens standarder.

Lind og Risør tilbyder en lang række forskellige byggemuligheder så kunden har flere muligheder at vælge imellem. Lind og Risør har ingen begrænsninger når det gælder arkitekttur, indretning og materialer.
Lind og Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma, da de står sammen med kunden fra de første byggetanker og indtil du er flyttet ind i dit nye hus. Lind og Risørs fokus har siden 1980’erne været at bygge i kompromisløs kvalitet. Det har altid handlet om at vægte kvalitet frem for prisen, men dog altid sørge for at sikre den bedst mulige kvalitet til den laveste pris.

Hos Lind og Risør er intet umuligt. Selv hvis du har den bedste ide til din drømme bolig, er Lind og Risør til for at hjælpe dig fra start til slut med præcis dine behov.
Udover dette er Lind og Risør også meget grønne i deres projekter. De sørger selvfølgelig for at holde sig til de skærpede regler inden for nybyggeri. Det er vigtigt at forstå at Lind og Risør ikke har nogen faste modeller eller typehuse, og ingen fastlagte rammer. De sørger for altid for at opfylde kundens personlige drømmehus.

Mennesker er forskellige og alle har hver deres smag og behag. Så når en familie ønsker et hus, tager Lind og Risør hensyn til deres ønsker og behov. Ønsker man at holde sig til et certificeret passivhus som opfylder energikravene for 2020 er Lind og Risør også i stand til levere.

Når man kontakter Lind og Risør forventer de ikke nødvendigvis at du har tænkt alle tingene igennem og ved præcis hvordan din drømmebolig skal se ud. Lind og Risør hjælper dig gerne med at få inspiration og indblik i hvilke muligheder du har som kunde.

You may also like...