Pantsætning af motorcykel hos Pant i Alt

Hos firmaet Pant i Alt kan man få kontant udbetaling mod indbetaling af én eller flere af sine ejendomme. Én af de typer ejendomme, firmaet ofte handler med, er motorcykler.

Uanset hvilken motorcykel man ejer – om den er gammel eller ny, om det er en Harley-Davidson, en Suziki eller noget helt tredje – så har man mulighed for pantsætning af motorcyklen hos firmaet Pant i Alt. Mere præcist kan man sælge den og købe den tilbage igen inden for en aftalt løbetid.

Også folk registreret i RKI kan pantsætte sin motorcykel

Denne form for handel kan være gavnlig for motorcykelejere, der mangler penge til fx ubetalte regninger eller til sin husleje. Når man kommer til penge igen, kan man nemlig købe sin motorcykel tilbage, selvfølgelig til en lidt højere pris. Desuden er det ikke et problem, hvis man er registreret i RKI og dermed er en såkaldt dårlig betaler – hvilket skyldes, at handlen netop har karakter af et salg og ikke et lån.

Handelsproceduren er forholdsvis simpel: Kunden kommer med en motorcykel, som Pant i Alt vurderer til en bestemt økonomisk værdi. Efter vurderingen aftaler kunden og Pant i Alt en periode, hvor kunden har mulighed for at tilbagekøbe motorcyklen, og i forlængelse heraf udbetaler Pant i Alt pengene til kunden – hvilket sker inden for 24 timer. Den gennemsnitlige tilbagekøbsperiode ligger på to måneder.

Eksperter foretager vurderingen

For at sikre at prissætningen ikke overlades til tilfældighederne, foretages selve vurderingen af en pågældende motorcykels værdi af eksterne samarbejdspartnere med særlig ekspertise inden for denne type produkt.

Det særlige ved Pant i Alts koncept er, at firmaet ikke er at betragte som en pantelåner i klassisk forstand. Selskabet køber nemlig kundens ejendel, frem for at låne penge ud mod pant i lunden ejendel. Desuden tager Pant i Alt ikke renter, hvilket betyder, at kunden nemt kan se, hvad vedkommende får ud, og hvad han/hun skal betale tilbage.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: