Professionel salon i Frederikssund – centralt placeret i Sillebenet

Rosted frisør salon i Frederikssunds shoppingcenter

Rosted er en frisør salon i Frederikssund, der har eksisteret efterhånden længe. Rosted frisør salon i Frederikssund ligger helt centralt placeret i Frederikssund – nærmere betegnet i Frederikssunds populære shoppingcenter Sillebenet. Du kan derfor kombinere en frisørtid hos Rosted frisør salon med dine indkøb eller andre praktiske gøremål. Desuden er der hos Rosted salon i Frederikssund mulighed for at benytte vores behagelige sofaarrangement og få serveret en kop kaffe, te eller et glas vand imens du eventuelt venter på, at dine børn bliver klippet.

Få de nyeste hårtrend hos rosted salon i Frederikssund

Hos Rosted frisør salon i Frederikssund er alle de frisører, der er tilknyttet, meget erfarne. Desuden holder salonen og frisørerne sig kontinuerligt opdateret med den nyeste hårtrends og de nyeste klippe- og farveteknikker, blandt andet fordi salonens frisører jævnligt tager på kurer og messer i både ind- og udland. Hos Rosted frisør salon kan kunderne derfor være sikre på, at de kommer i kyndige ”klippe-hænder”, og derudover vil frisørerne altid kunne give råd og tip og tricks med på vejen blandt andet i forhold til, hvilken frisure der passer bedst til deres personlighed, ansigtsform og ydre. Kunderne har selvfølgelig også altid mulighed for at komme med præcise ønsker til en ønsket frisure, hårfarve eller opsætning.

Kun de bedste hårprodukter hos salonen i Frederikssund

Hos Rosted frisør salon i Frederikssund bliver der desuden kun anvendt de bedste hårprodukter, der både er sunde komponenter for håret og som får håret til at skinne og se både naturligt, sundt og tykt ud. Rosted frisør salon benytter derfor kun produkter med gode ingredienser i – heriblandt c-vitaminer, bivox, argonolie med videre. Hos Rosted frisør salon i Frederikssund har kunderne desuden mulighed for at købe de forskellige hårprodukter med hjem til eget brug.

En frisørsalon til hele familien

Rosted frisør salon i Frederikssund henvender sig til en bred målgruppe. Det vil sige, at salonen både har frisører tilknyttet, der udmærker sig specielt i klip til mænd og drenge, hvor andre af frisørerne er rigtige dygtige til at klippe børn eller piger/kvinder. Derfor kan man sagtens bruge Rosted salon i Frederikssund til hele familien – og på den måde slå flere fluer med et smæk. Det anbefales dog, at der ved henvendelse – enten telefonisk, på hjemmesiden eller personligt, bliver oplyst om, hvem der skal klippes, så de rigtige frisører bliver afsat.

Ønsker du at læse mere om Rosted frisør salon i Frederikssund, kan du læse mere på Salon Rosteds hjemmeside.

Du kunne også være interesseret i disse artikler: